Finland X Run

UUDET TAPAHTUMAT 2018 TULOSSA!

Suositellaan voimassa olevaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta osallistujille.

 

Tapahtuma-aika ja paikka:

Veljekset Keskinen 16.6.2018 klo 14:00
Onnentie 7, 63610 Tuuri

Ylöjärvi 11.8.2018  klo 14:00
Ylötie 1 / 33470 Ylöjärvi / Avant Tecn Oy piha-alue

Sappee 6.10.2018 klo 14:00
Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne

         

Kilpailun kuvaus:

Finland X Run extreme  juoksutapahtuma testaa kilpailijoita eri tasoisilla esteillä, jotka tarjoavat huikeita ja hauskoja haasteita maassa, vedessä ja  kiipeilytelineissä sekä yllätysesteillä. Tapahtumaan voit osallistua sellaisena kuin olet. Pukeudu hauskasti, omalla tyylilläsi tai sporttisesti. Osallistu yksin, porukalla tai joukkueena. Tärkeintä on että otat haasteen vastaan! Ikäraja 16 vuotta. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan suostumuksella. Tarjolla on ikimuistoinen extremetapahtuma, joka nostaa hienoja fiiliksiä ja itsesi voittamisen tunteita, joita on hienoa muistella jälkeenpäin.

Reittikuvaus:

FINLAND  X Run reitti kulkee pääosin kevyen liikenteen väyliä pitkin. Reitillä kohtaat erilaisia ylitettäviä, alitettavia tai muutoin suoritettavia esteitä. Radalla saattaa olla myös vesiesteitä, joissa joutuu kahlaamaan tai jopa uimaan. Esteinä toimivat mm. autonrenkaat, vuoristorata, portaat, ryömintäputkitunnelit, kiipeilyverkkoesteet, romuautot sekä paljon muuta. Reitti kulkee pyöräily ja kävely reittiä pitkin ja reitti on huolellisesti merkitty.

Kaikki esteet kilpailussa ovat  oma valintaisesti  kierrettävissä. Jos kierrät esteen, tulee sinun suorittaa rangaistuksen omaisesti 20 Burbee yleisliikettä tai 30 Etunojapunnerrus yleisliikettä.

Tapahtuma-aika:

Kilpailun startti yhteislähtönä klo 14:00. Tapahtumapaikka avataan klo 11:00-13:30. Kilpailunumerot tulee noutaa tapahtumapaikalta ajoissa. Myös jälki-ilmoittautumiset tapahtumapaikalla.


Kilpailumatkat:

Veljekset Keskinen 6km / 12km

Ylöjärvi 5km / 10km

Sappee 5km / 10km

Voit osallistua yksilökilpailijana tai kokoamallasi 2-6 hengen joukkueena.
Lyhyellä matkalla miesten- ja naisten sarjat erikseen, kuninkuusmatkalla (10/12km) ovat miehet ja naiset samassa sarjassa, 3 parasta palkitaan.
Joukkuekilpailussa palkitaan  3 parasta joukkuetta.
Joukkuekilpailun tuloslaskennassa joukkueet muodostetaan siten, että joukkueen 2:n parhaan juoksijan yhteistulos lasketaan yhteen ja se muodostaa joukkueen ajan.

 

Tulokset:

www.tammelanryske.fi/live

 

Kilpailuinfoa:

-Osallistumismaksu sisältää kisajuoman ja huollon kisan aikana.

-Reitti on merkitty ratanauhoilla

-Kilpailun johto pidättää oikeuden reitin muutoksiin kilpailun alkuun asti

-Kaikki esteet kilpailussa ovat  oma valintaisesti  kierrettävissä. Jos kierrät esteen, tulee sinun suorittaa rangaistuksen omaisesti 25 burbee yleisliikettä.

 -Osallistuminen kilpailuun päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty

-Kilpailija osallistuu Finland X Run  –kilpailuun omalla vastuullaan

-Maksamalla ilmoittautumismaksun jokainen osallistuja sitoutuu kilpailun sääntöihin. Pukeutua voit hauskasti tai sporttisesti.Reitin voit kiertää juosten, kävellen.Maksettua osallistumismaksua ei palauteta.(Siirto toiselle kilpailuun tulijalle hyväksyttyä)

 

Yhteistyökumppaniksi:

Finland  X Run -Yhteistyökumppanimme saavat mainos logon  tapahtumakilpailujuslisteeseemme ja nettisivullemme sekä toimittaa yrityksensä  mainos näkyvyyttä kilpailupaikalle.Lisäksi  kaikki yhteistyökumppanimme saavat yhteistyösopimuksen mukaan  sovitun määrän osallistujia kilpailuun.

Finland X Run -Yhteistyökumppanimme  saavat mainos logon  tapahtumakilpailujuslisteeseemme ja nettisivullemme sekä toimittaa yrityksensä  mainos näkyvyyttä kilpailupaikalle.Lisäksi  kaikki yhteistyökumppanimme saavat yhteistyösopimuksen mukaan  sovitun määrän osallistujia kilpailuun.

 

 

 

 

Yhteistyökumppaniksi?

Finland X Run seikkailukilpailussa juoksevat  mukana yrityksien työntekijät, huiput kuin kuntojuoksijatkin.

Etsimme nyt viriilejä yhteistyökumppaneita elämykselliseen, viriiliin juoksutapahtumaan!

Jos olet kiinnostunut isosta tai pienestä yhteistyökumppanuudesta, niin jätä tietosi ja ajatus ideasta tai miten voisit olla mukana tekemässä Finland X Run juoksijoille elämyksellistä juoksukokemusta.