Finland X Run

YLÖJÄRVEN FINLAND X RUN TULOSSA!

Ylöjärvi 23.9.2017 klo 14:00
Räikäntie 3, 33470 Ylöjärvi / Räikän kenttä
Liput Lippupalvelusta www.ticketmaster.fi
Henkilökohtainen ilmoittautuminen valitulle matkalle tästä linkistä.

Suositellaan voimassa olevaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta osallistujille.

 

Tapahtuma-aika:

Kilpailun startti yhteislähtönä klo 14:00. Tapahtumapaikka avataan klo 11:00-13:30. Kilpailunumerot tulee noutaa tapahtumapaikalta ajoissa. Myös jälki-ilmoittautumiset tapahtumapaikalla.

 

Lippujen hinnat:

Ennakkoon liput 35 euroa. Ennakko ilmoittautuminen sulkeutuu 22.9. klo. 21.00
Jälki-ilmoittautumiset paikan päällä mahdollisia hintaan 50e/kpl. Alennettu hinta 25 euroa Opiskelijoilta, yrittäjäjäseniltä, varusmiehiltä tai juoksijakortilla. 

         

Kilpailun kuvaus:

Finland X Run Ylöjärvi extreme  juoksutapahtuma testaa kilpailijoita eri tasoisilla esteillä, jotka tarjoavat huikeita ja hauskoja haasteita maassa, vedessä ja  kiipeilytelineissä sekä yllätysesteillä. Tapahtumaan voit osallistua sellaisena kuin olet. Pukeudu hauskasti, omalla tyylilläsi tai sporttisesti. Osallistu yksin, porukalla tai joukkueena. Tärkeintä on että otat haasteen vastaan! Ikäraja 16 vuotta. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan suostumuksella. Tarjolla on ikimuistoinen extremetapahtuma, joka nostaa hienoja fiiliksiä ja itsesi voittamisen tunteita, joita on hienoa muistella jälkeenpäin.

Reittikuvaus:

FINLAND  X Run reitti kulkee pääosin kevyen liikenteen väyliä pitkin. Reitillä kohtaat erilaisia ylitettäviä, alitettavia tai muutoin suoritettavia esteitä. Radalla saattaa olla myös vesiesteitä, joissa joutuu kahlaamaan tai jopa uimaan. Esteinä toimivat mm. autonrenkaat, vuoristorata, portaat, ryömintäputkitunnelit, kiipeilyverkkoesteet, romuautot sekä paljon muuta. Reitti kulkee pyöräily ja kävely reittiä pitkin ja reitti on huolellisesti merkitty.

Kaikki esteet kilpailussa ovat  oma valintaisesti  kierrettävissä. Jos kierrät esteen, tulee sinun suorittaa rangaistuksen omaisesti 20 Burbee yleisliikettä tai 30 Etunojapunnerrus yleisliikettä.

Tapahtuma-aika:

Kilpailun startti yhteislähtönä klo 14:00. Tapahtumapaikka avataan klo 11:00-13:30. Kilpailunumerot tulee noutaa tapahtumapaikalta ajoissa. Myös jälki-ilmoittautumiset tapahtumapaikalla.


Kilpailumatkat:

Ylöjärvellä hupi- ja joukkuematka 7km / yksilö- ja joukkuekilpailumatka 14km 

Voit osallistua yksilökilpailijana tai kokoamallasi 2-6 hengen joukkueena.
Miesten- ja naisten sarjat erikseen. Hupimatkalla palkitaan vain voittaja.
Muissa sarjoissa palkitaan 3 parasta.
Joukkuekilpailun tulos määräytyy joukkueen viimeisen kilpailijan maaliajasta,
joukkueen jokaiselle jäsenelle otetaan aika.

 

Tulokset:

Linkki LIVE tulospalveluun


Kilpailuinfoa:

-Osallistumismaksu sisältää kisajuoman ja huollon kisan aikana.

-Reitti on merkitty ratanauhoilla

-Kilpailun johto pidättää oikeuden reitin muutoksiin kilpailun alkuun asti

-Kaikki esteet kilpailussa ovat  oma valintaisesti  kierrettävissä. Jos kierrät esteen, tulee sinun suorittaa rangaistuksen omaisesti 30 punnerrusta tai 20 sotilashyppy-punnerrus yleisliikettä.

 -Osallistuminen kilpailuun päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty

-Kilpailija osallistuu  Finland X Run  –kilpailuun omalla vastuullaan

-Maksamalla ilmoittautumismaksun jokainen osallistuja sitoutuu kilpailun sääntöihin. Pukeutua voit hauskasti tai sporttisesti.Reitin voit kiertää juosten, kävellen.Maksettua osallistumismaksua ei palauteta.(Siirto toiselle kilpailuun tulijalle hyväksyttyä)

 

Yhteistyökumppaniksi:

Finland  X Run -Yhteistyökumppanimme saavat mainos logon  tapahtumakilpailujuslisteeseemme ja nettisivullemme sekä toimittaa yrityksensä  mainos näkyvyyttä kilpailupaikalle.Lisäksi  kaikki yhteistyökumppanimme saavat yhteistyösopimuksen mukaan  sovitun määrän osallistujia kilpailuun.

Finland X Run -Yhteistyökumppanimme  saavat mainos logon  tapahtumakilpailujuslisteeseemme ja nettisivullemme sekä toimittaa yrityksensä  mainos näkyvyyttä kilpailupaikalle.Lisäksi  kaikki yhteistyökumppanimme saavat yhteistyösopimuksen mukaan  sovitun määrän osallistujia kilpailuun.

 

 

 

 

PDF-tiedostoestekartta.pdf (9.5 MB)
Kilpailun estekartta

Aamulehden kanta-asiakkaille! Siirry lippupalvelun sivuille tästä linkistä  http://bit.ly/2sFYydc ja hyödynnä etusi. Koodilla XRUN2017 saat lipun etuhintaan 20 euroa (normaali 38 euroa).

Kun olet ostanut lipun muista ilmoittautua tästä linkistä yksilö tai joukkuekisaan.

Yhteistyökumppaniksi?

Finland X Run seikkailukilpailussa juoksevat  mukana yrityksien työntekijät, huiput kuin kuntojuoksijatkin.

Etsimme nyt viriilejä yhteistyökumppaneita elämykselliseen, viriiliin juoksutapahtumaan!

Jos olet kiinnostunut isosta tai pienestä yhteistyökumppanuudesta, niin jätä tietosi ja ajatus ideasta tai miten voisit olla mukana tekemässä Finland X Run juoksijoille elämyksellistä juoksukokemusta.