Finland X Run

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

YKSILÖKILPAILU - YLÖJÄRVI

YKSILÖKILPAILUN ILMOITTAUTUMINEN - TEIVO

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

JOUKKUEKILPAILU YLÖJÄRVELLÄ

JOUKKUEKILPAILUN ILMOITTAUTUMINEN - TEIVO
joukkueessa voi olla 2-6 juoksijaa, joukkuekilpailu ainoastaan 5km hupimatkalla.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

FINLAND X RUN TEIVO LAUANTAINA 27.8.2022 - LÄHTÖ KLO 14:00

Ilmoittaudu tapahtumaan 
Ilmoittautumiset tapahtumapaikalla 10:30 - 13:30. Lipun hinta paikan päällä ostettuna 50 euroa, Ticketmasterista edullisemmin.
 

Tapahtuman aika ja paikka: 
Teivon Ravikeskus / Velodromintie 2 / 33420 Tampere
Ilmoittautuminen infopisteellä Teivon Ravikeskuksen etupihalla 10:00 alkaen,
sateella sisätiloissa. Lähtö klo 14:00 Hevosradalta.

 

FINLAND X RUN TAMPERE / TEIVON RAVIKESKUS 27.8.2022 KLO 14:00

SUOMEN PARASTA EXTREMEÄ!

 

Tapahtumapaikka:

Teivon Ravikeskus
Velodromintie 2
33420 Tampere

Kilpailun kuvaus:

Finland X Run extreme  juoksutapahtuma testaa kilpailijoita eri tasoisilla esteillä, jotka tarjoavat huikeita ja hauskoja haasteita maassa, vedessä ja  kiipeilytelineissä sekä yllätysesteillä. Tapahtumaan voit osallistua sellaisena kuin olet. Pukeudu hauskasti, omalla tyylilläsi tai sporttisesti. Osallistu yksin, porukalla tai joukkueena. Tärkeintä on että otat haasteen vastaan! Ikäraja 16 vuotta. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan suostumuksella. Tarjolla on ikimuistoinen extremetapahtuma, joka nostaa hienoja fiiliksiä ja itsesi voittamisen tunteita, joita on hienoa muistella jälkeenpäin.

Reittikuvaus:

Reitti kulkee Teivon Ravialueella.

Kaikki esteet kilpailussa ovat  oma valintaisesti  kierrettävissä. Jos kierrät esteen, tulee sinun suorittaa rangaistuksen omaisesti 10 Burbee yleisliikettä tai 20 Etunojapunnerrus yleisliikettä.

Tapahtuma-aika:

Kilpailun startti yhteislähtönä klo 14:00. Tapahtumapaikka avataan klo 10:30-13:30. Kilpailunumerot tulee noutaa tapahtumapaikalta ajoissa. Myös jälki-ilmoittautumiset tapahtumapaikalla.


Kilpailumatkat:

Teivo 5km hupimatka / 10km kuninkuusmatka

Voit osallistua yksilökilpailijana tai kokoamallasi 2-6 hengen joukkueena, joukkuekilpailu ainoastaan 5km hupimatkalla.
Lyhyellä matkalla miesten- ja naisten sarjat erikseen, kuninkuusmatkalla ovat miehet ja naiset samassa sarjassa, 3 parasta palkitaan.
Joukkuekilpailussa palkitaan  3 parasta joukkuetta.
Joukkuekilpailun tuloslaskennassa joukkueet muodostetaan siten, että joukkueen 2:n parhaan juoksijan yhteistulos lasketaan yhteen ja se muodostaa joukkueen ajan.

 

Kilpailuinfoa:

-Osallistumismaksu sisältää kisajuoman ja huollon kisan aikana.

-Reitti on merkitty ratanauhoilla

-Kilpailun johto pidättää oikeuden reitin muutoksiin kilpailun alkuun asti

-Kaikki esteet kilpailussa ovat  oma valintaisesti  kierrettävissä. Jos kierrät esteen, tulee sinun suorittaa rangaistuksen omaisesti 10 burbee yleisliikettä tai 20 etunojapunnerrusta.

 -Osallistuminen kilpailuun päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty

-Kilpailija osallistuu Finland X Run  –kilpailuun omalla vastuullaan

-Maksamalla ilmoittautumismaksun jokainen osallistuja sitoutuu kilpailun sääntöihin. Pukeutua voit hauskasti tai sporttisesti.Reitin voit kiertää juosten, kävellen.Maksettua osallistumismaksua ei palauteta.(Siirto toiselle kilpailuun tulijalle hyväksyttyä)

 

 

 

Yhteistyökumppaniksi:

Finland  X Run -Yhteistyökumppanimme saavat mainos logon  tapahtumakilpailujuslisteeseemme ja nettisivullemme sekä toimittaa yrityksensä  mainos näkyvyyttä kilpailupaikalle.Lisäksi  kaikki yhteistyökumppanimme saavat yhteistyösopimuksen mukaan  sovitun määrän osallistujia kilpailuun.

Finland X Run -Yhteistyökumppanimme  saavat mainos logon  tapahtumakilpailujuslisteeseemme ja nettisivullemme sekä toimittaa yrityksensä  mainos näkyvyyttä kilpailupaikalle.Lisäksi  kaikki yhteistyökumppanimme saavat yhteistyösopimuksen mukaan  sovitun määrän osallistujia kilpailuun.

 

 

 

 

Yhteistyökumppaniksi?

Finland X Run seikkailukilpailussa juoksevat  mukana yrityksien työntekijät, huiput kuin kuntojuoksijatkin.

Etsimme nyt viriilejä yhteistyökumppaneita elämykselliseen, viriiliin juoksutapahtumaan!

Jos olet kiinnostunut isosta tai pienestä yhteistyökumppanuudesta, niin jätä tietosi ja ajatus ideasta tai miten voisit olla mukana tekemässä Finland X Run juoksijoille elämyksellistä juoksukokemusta.